Суши
Наша класична філа одягнула на себе тунця! Вийшло гарно та смачно!
Величезний шматок тунця з авокадо та огірком загорнуті у японський рис та ікру летючої риби.
Ікра летючої риби, японський рис, хрумкий огірок, стиглий авокадо - огортають сніжного краба.
Роли без рису?? Так, цей рол саме такий! Ніжний сир філадельфія, вугор, хрумкий огірок, японський омлет, краб, цибуля кранч - все це загорнуто в стиглий авокадо та НІЯКОГО РИСУ!!!
Роли без рису?? Так, цей рол саме такий! Ніжний сир філадельфія, креветка, хрумкий огірок, японський омлет, краб, цибуля кранч - все це загорнуто в стиглий авокадо та НІЯКОГО РИСУ!!!
Роли без рису?? Так, цей рол саме такий! Ніжний сир філадельфія, лосось, хрумкий огірок, японський омлет, краб, цибуля кранч - все це загорнуто в стиглий авокадо та НІЯКОГО РИСУ!!!
Улюблений всіма рол фелікс з тунцем, вершковим сиром філадельфія, свіжим огірком та обгорнутий у стружку тунця.
Гострий, як меч самурая справжній японський рол з тунцем, сніжним крабом, цібулею кранч,вершковим сиром, та соусом ширача. Гостра страва
Рол любителів тунця. У його складі свіжий тунець та стружка копченого, а також зелений огірок, японський омлет та пікантний соус айолі.
Вишукане поєднання сніжного краба та лосося, запечене в пічі під шапкою з сирного міксу.
Вишукане поєднання тунця, сніжного краба та японського омлета томго, запечений в пічі під сирною шапочкою.
Знаємо як ви полюбляєте наші запечені роли і вигадали ще!...Вугор, краб, під сирною скоринкою...Ух як смачно!
Рол для наших маленьких шанувальників. До складу входить рис, сніжний краб, у яскравій обгортці.
Свіжий тунець в соусі унагі закрученый з салатним міксом і соковитою червоною капустою, цибулею кранч та стиглим авокадо. Все це приправлено соусом айоли і тепло обгорнуте ковдрою з японського рису і норі.
Суші
Меню ролів та їх збалансовані смаки, розроблені нашим Шеф - поваром, який намагався поєднати різні інгредієнти та зробити смак кожного ролу вишуканим і не схожими на інші.
Наприклад, поєднання соковитої груші, солоного сиру Філадельфія, креветок та ніжного тонкого шару рису, варто тільки скоштувати.