Поке
Смажений на грилі норвезький лосось у поєднанні з локшиною удон, помідорами черрі, водоростями чука, стружкою тунця, бобами едамамі та кінзою. Заправлено міксом соусів.
Ніжне філе норвезького лосося в маринаді з міксу соусів унаги та кімчі. Червона цибуля, кінза, солодкий манго, боби едамамі та нитки паприки на подушці рису Нішики з гірчичним соусом.
Ніжне філе норвезького лосося під соусом унагі, у поєднанні з вершковим сиром філадельфія, стиглим авокадо та додаванням маринованого імбиру та паростками соняшника на подушці з японського білого рису ніші.
Свіжий норвезький лосось, хрумкий салатний мікс, стиглий авокадо, соковита синя капуста, обсмажена кукурудза та кінза. Додається оливкова олія та лимон.
Смажене філе дикого тунця в поєднанні з вершковим сиром Філадельфія, стиглим авокадо, солодкою кукурудзою та паростками соняшника - на подушці з японського сиру.
Ніжно обсмажене філе дикого тунця, спеціально підібраний нашим Шеф-повором стиглий авокадо, битий огірок у соусі кімчі, ікра летючої риби тобіко та кранч цибуля на подушці з японського білого рису. Радимо додати соус на Ваш смак.
Свіжий дикий тунець нарізаний кубиками, приправлений маринадом із міксу соусів унаги та кімчі, з додаванням битого огірка, соковитого манго, стиглого авокадо, мікрогрина соняшника та гострого перчика чилі. Акуратно укладено на подушку з японського рису та всипано легендарною сіллю Мальдон та зеленою цибулею. Гостра страва.
Дикий тунець нарізаний кубиками, битий огірок, соковита синя капуста, стиглий авокадо, редис та кінза. Подається з оливковою олією та лимоном.
Неперевершене поєднання тигрових креветок із солодким манго, сиром філадельфія та хрумким салатом айсберг. Все це на подушці з японського рису та заправлено соусом унаги.
Смажений вугор у поєднанні з солодкою кукурудзою, паростками соняшника, помідорами черрі та вершковим сиром на подушці з японського рису та під соусом унаги.
Локшина Удон, обсмажена в соусі унаги зі стружкою тунця, ніжний вугор, битий огірок, солодка кукурудза, кранч цибуля та мікрогрін. Заправлено міксом соусів.
Обсмажені на грилі тигрові креветки политі соусом свит-чілі, у поєднанні із соковитим королівським манго, стиглим авокадо, наповненими корисним йодом водоростями хіяші та додаванням паростків соняшника на подушці з японського рису. (гостра страва).
Злегка обсмажений соєвий сир тофу у поєднанні з деревними грибами під ніжним гірчичним соусом, стиглим авокадо, бобами едамамі, ростками пшениці, кранч цибулею та огірком на подушці з японського білого рису.
Присипане зеленою цибулею (за бажанням).
Ніжний морський гребінець у поєднанні з водоростями чука, мікрогрином соняшнику, ікрою летючої риби, зеленим огірком та стиглим авокадо на подушці з японського рису та під соусом світили. (гостра страва).
Дієтичне куряче філе приправлене кунжутно-трюфельним і унагі соусами, солодка голландська кукурудза, соковита, наповнена вітамінами капуста, ніжно відбитий огірок Кім Чі і все це на подушці з гречаної локшини Соба. Подається із соусом айолі або будь-яким іншим на Ваш вибір!
Подушка з японського рису, деревні гриби, насичені корисним йодом водорості хіяші, обсмажений соєвий сир, кешью та зелена цибуля. За бажанням додаємо оливкову олію та лимон. (Вегетаріанська страва).
Поке
Наші покебоули приготовані з відбірної риби, зелені, свіжих овочів та фруктів.
Основа pokebowl - кіноа, локшина соба або рис.
Усі інгридієнти поєднуємо з соусами власного приготування, яких налічуємо 6 різних видів.