Тартар
ніжне філе лосося з дрібкою солі Мальдон викладено на подушку з японського білого рису, стиглого авокадо і міксу соусів - пікантного айоли і солодкого унаги, прикрашений хрустким цибульним кранчем і ікрою летючої риби.
свіже філе дикого тунця з дрібкою солі Мальдон викладено на подушку з японського білого рису, стиглого авокадо і міксу соусів - пікантного айоли і солодкого унаги, прикрашений хрустким цибульним кранчем і ікрою летючої риби.
ніжне філе морського гребінця з дрібкою солі Мальдон. Викладені на подушку з японського білого рису стиглого авокадо і міксу соусів пікантного айоли і солодкого унаги. Прикрашений хрустким цибульним кранчем та ікрою летючої риби.
традиційний тар тар зі свіжого норвезького лосося на подушці з авокадо, приправлений соусом кимчи з червоною цибулею і кінзою.
традиційний тар тар з тунцем на подушці з авокадо, приправлений соусом кимчі з червоною цибулею і кінзою.
Тартар
Особливі тартари від нашого шефа.